Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

robert vrieze
3 jaar geleden

Wat een toppers ! Netjes gewerkt en niks is te gek. Voor we het wisten waren alle spullen al over.

Bijl
3 jaar geleden

Gemotiveerde en prettige verhuizers. Ook toen het wat tegenzat en daardoor langer duurde is de klus helemaal afgemaakt. We konden zonder problemen wat extra spullen in de verhuiswagen meegeven waarbij ze ons ook nog hielpen met laden en lossen. Fijn bedrijf.

Ponte
3 jaar geleden

Zeer flexibele, meegaande, vriendelijke verhuizers. Prettige, laagdrempelige omgangsvorm op een professionele manier. Zeker aan te raden!

Verschoor
3 jaar geleden

Wij hebben onze verhuizing door dit bedrijf laten doen. Super!!! Flexibele en vriendelijke verhuizers. Maar ook deskundig! Echt een aanrader!

yvonne van dijk
3 jaar geleden

Bij de verhuizing van de mode winkel Bestevaer heeft allround verhuizers onze complete inboedel en voorraad verhuist en gesorteerd. Hierbij zochten wij ook een schilders bedrijf die onze winkel kon schilderen en stucen hier bij heeft allround verhuizers geholpen.

Daarnaast kopen wij jaarlijks nieuw winkel voorraad in Duitsland en Italië hier voor hebben we allround verhuizers die de transport compleet ontzorgt.

Patrick van der Velden
3 jaar geleden

Pas geleden hadden wij een nieuw bank die geleverd werd maar helaas kon deze niet door het trapgat naar boven. ik had toevallig ergens allroundverhuizers voorbij zien komen en dacht ik bel ze voor advies op.

Nog geen uur later stond dit top bedrijf met een lift voor de deur die ons uit nood heeft geholpen.

Dinand
4 jaar geleden

Fijne vriendelijke en deskundige medewerkers. Ze dachten in oplossingen en werkten heel hard in een prettige sfeer. Onze spullen waren in goede handen.