Over ons

Allround Verhuizers is opgericht door Davy Pols na jaren ervaring op te hebben gedaan in de transportsector. Het team van Allround Verhuizers bestaat enkel uit gecertificeerde verhuizers, die allemaal hetzelfde willen; een verhuizing zonder zorgen voor u. Dagelijks verhuizen wij snel en vakkundig bedrijven, particulieren en scholen. Daarnaast doen wij ook internationale verhuizingen binnen de EU, ontruimingen en transport.

 

Wij onderscheiden ons van onze concurrenten met onze Flexibiliteit en Service. Al onze verhuizingen zijn op maat, dat betekent dat het allround Verhuizers team pas vertrek als alles naar wens is. Daarbij kan u gebruik maken van onze in- en uitpakservice, montageservice, ontruimservice, af- en aansluitservice en schoonmaakservice.

 

Wij bestaan uit een vast team, zodat u altijd bekende gezichten ziet als u weer bij ons terug komt!


Om op te vallen tussen meer van hetzelfde, blijven wij gewoon onszelf en doen we net een stapje meer dan de rest, Allround Verhuizers


Ons Team!

Vacatures 

Ben je nog opzoek naar een bijbaantje of wil je een aantal uren per week je energie kwijt en ook nog geld verdienen, twijfel dan niet en kijk even bij onze Vacaturepagina. 

 

Wie weet ben jij straks één van onze enthousiaste Team leden.