Gratis Dozenservice

Verhuizen zonder Verhuisdozen is haast onmogelijk. Daarom bieden wij Allround Verhuizers Gratis verhuisdozen aan. Do heeft u weer een zorg minder en alle tijd om uw spullen zorgvuldig in te pakken.

In/uitpakservice

Omdat verhuizen genoeg stress meebrengt biedt Allround Verhuizers een professionele in-en uitpakservice aan. Zo beschikken onze verhuizers aan voldoende ervaring en zorgen zij er voor dat alles net beschermd zal blijven tijdens de verhuizing.

Montageservice

Indien u twee linkerhanden heeft, kunt u gebruik maken van de montageservice van Allround Verhuizers. Onze monteur (de-) monteert alles naar uw wens. Niets is ons te gek!

Verhuizen

Voor grote of kleine verhuizingen Allround Verhuizers is niks te gek. Bij ons is de klant de koning en bieden wij flexibiliteit en professionaliteit. Daarbij zijn wij de goedkoopste in de regio.


Ontruimserivce

De ontruimservice van Allround Verhuizers bestaat uit onder andere het verwijderen van vloerbedekking, wanddecoraties, lampen, lamellen, gordijnen en lampen. Aan te passen naar uw wensen!

Af-en  aanlsuitservice

Hoe fijn is het als u direct gebruik kunt maken van uw vaatwasser, wasmachine en droger? Direct vakkundige aansluiting, zonder gedoe met kabels en stoppen!

Schoonmaakservice

Allround Verhuizers biedt een schoonmaakservice aan om de oude en / of nieuwe woning schoon te maken. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd en het schoonmaken van de oude / nieuwe woning is veel werk.

Verhuislift 

Allround Verhuizers houdt er altijd rekening mee dat woningen en panden meerdere verdiepingen hebben, zodat uw meubelstukken veilig verplaatst kunnen worden is het mogelijk om een verhuislift te nemen.Speciale diensten