Allround Schilderservice


Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig schildersbedrijf ? Dan bent u bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres. Allroundverhuizers beschikt over zijn eigen opgeleiden schilders. Zo kunnen we een leuk totaal pakket bieden aan onze klanten. Ook worden de schilders regelmatig los ingehuurd zo zijn we gespecialiseerd in binnen en buiten werkzaamheden. 

 

Daarbij is het ideaal als je gaat verhuizen om eerst je huis te laten opknappen voor dat alle meubels er in staan. Samen met de schilder word gekeken wat de werkzaamheden zijn en hoelang ze hier voor nodig hebben. Daarbij lopen we samen met wensen en ideeën een rondje zodat onze schilders hun ervaring en advies kunnen geven en we samen uit komen op een geslaagd eindresultaat. 

 

Met onze 12 jaar lange ervaring en kennis kunt u altijd rekenen op vakkundig en persoonlijk advies. Het traject begint dan ook met duidelijke afspraken over prijs en werkzaamheden. Wij maken gebruik van de beste materialen zodat u kunt genieten van uitstekende eindresultaten.

Onze passie staat garant voor een blinkend eindresultaat. Heeft u een vraag of interesse in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en komen samen ongetwijfeld tot een mooi plan.


Waarom kies je voor ons

Geven het beste advies aan de klant

Wij gebruiken alleen het beste materiaal voor de beste beleving

kwaliteit

Onze passie staat garant voor het beste eindresultaat